Катя Тодорова

За себе си мога да кажа, че може би Маркетинг Бизнес Инженер най-точно описват най-силните ми професионални страни в момента. Аз съм от тези хора, които никога не могат да стоят на едно място и търсейки нови поприща развиват не само себе си, но и хората покрай тях. Най-важното нещо за мен е да не ми се налага да правя компромиси с усещанията си за правилно и красиво в живота и винаги да съм влюбена в това, с което се занимавам.

Имам технически бекграунд – Инженер Магистър по Телекомуникации съм в Технически университет София. Паралелно, специализирайки в областта на маркетинга, управлението на проекти и бизнес развитието, завърших и магистратура – Фирмен мениджмънт в Стопанска Академия “Акад. Д. Ценов” Свищов.

През последните 4 години, Катя или по-скоро Супер Катя :) беше Маркетинг мениджър в СуперХостинг.БГ – най-голямата и бързо развиваща се хостинг компания в България. В рамките на СуперХостинг.БГ имах удоволствието да работя със страхотни хора и да управлявам мащабни маркетингови проекти, спомагайки за лидерските позиции на компанията. Запалих се и използвам активно най-новите тенденции в онлайн маркетинга, маркетинга в социалните мрежи, мобилната реклама и другите иновативни маркетингови формати.

Натрупаният опит, допълващи се интереси в различни сфери и големия кръг от бизнес познанства ми помагат да развивам свой консултантски бизнес по маркетинг и бизнес развитие и имам удоволствието да работя по най-страхотните и позитивни проекти в България – голяма част от които в сферата на образованието.

Много обичам да пътувам и да се усъвършенствам личностно и професионално с различни курсове и обучения в България и чужбина. Моята страст са морето, wind сърфа, ските, бързите коли и любимите хора в живота ми – приятели и семейство!

Участвал в: Емен 2013, Кедър 2014, Рибарица 2015